Fem enkla steg

1. Bestämmer produkter och skriver avtal

Vi startar projektet med att gå igenom vilka produkter som du vill ska vara försäkringsbara. Sen skriver vi avtal och börjar integrationen. Vår affärsmodell är också enkel – ingen startkostnad eller fast avgift, vi delar bara på intäkterna.

 

 .

2. Förbereder din site

Vi går igenom hur det kan se ut din site och best practise från andra projekt. Förutom vissa regler som vi måste följa har du stor valmöjlighet att bestämma hur försäkringarna ska visas på produktsidorna. Till sist markerar du vilka produkter som ska vara försäkringsbara och länkar till vår Embedded E-Commerce Insurance plattform via ett enkelt API.

3. Försäkringarna går live

Nu är försäkringarna live på siten. Direkt efter slutfört köp på din site kommer kunden att få ett frivilligt erbjudande att teckna försäkring när de köpt en försäkringsbar produkt. Om kunden väljer att inte teckna försäkring direkt har de möjlighet att göra det senare – vilket vi är ensamma om att kunna erbjuda.

4. Köp av försäkringar och kundhantering

Kunderna köper försäkringen direkt från oss via vår Embedded E-commerce Insurance plattform som också skickar försäkringsbrev och ger tillgång till Mina Sidor där kunden hittar all information och kan göra skadeanmälan. Du behöver alltså varken hantera köpen, frågor om försäkringar eller skadeanmälningarna.

5. Redovisning och betalning

Efter varje månad redovisar vi alla köp och intäkter varefter vi gör utbetalning till dig. Easy Peasy.

Några partners som erbjuder våra försäkringar

Hör av dig så bokar vi demo

Skicka ett mail till [email protected] så bokar vi ett möte. Vi springer över till er (fysiskt eller digital), visar en demo hur det skulle fungera för just din e-handel och berättar mer om Embedded E-commerce Insurance.