Hej och välkommen!

 

Vilken tur att du inte hamnade hos ett vanligt försäkringsbolag som bara erbjuder dyra och traditionella försäkringar. Vi drivs av att utveckla försäkringsbranschen och att erbjuda fler kunder bättre och billigare försäkringar. Vi gör detta genom att bygga nya sätt som kunder kan försäkra sig på.

Easy Peasy Insurance är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen och startades 2017. Sedan dess har vi sålt 1000-tals försäkringar genom vår egenutvecklade plattform till slutkunder i 5 olika världsdelar.

2021 lanserade vi vår Embedded E-commerce Insurance plattform som gör det enklare än någonsin för e-handlare att erbjuda försäkringar till sina slutkunder. 

Kontakta oss gärna för en demonstration av vår plattform och hur vi kan hjälpa dig och dina kunder till en säkrare vardag.

Några av våra partners

Mission och vision

Easy Peasy’s målsättning är att utveckla innovativ teknik och nya affärsmodeller så att alla enklare kan försäkra de saker som är mest viktiga för dem. Vi vill också göra det lättare för e-handlare att erbjuda försäkringar – utan krångliga avtal, komplicerade tekniska integrationer och massa extra jobb.

 

Vår vision är att Easy Peasy ska vara en inspiration och ett föredöme för samarbete över gränserna och en strävan efter en enklare och säkrare morgondag för de många människorna.

Hör av dig så berättar vi mer

Skicka ett mail till [email protected] så bokar vi ett möte där vi visar en demo och berättar hur det skulle fungera för just din e-handel.

Jobba med oss

Om du vill vara en del av ett inspirerande team som strävar efter att göra försäkringsvärlden enklare och bättre för alla, så är kanske det här din nästa arbetsplats. Se våra lediga jobb här.