Hej och välkommen!

Vilken tur att du inte hamnade hos ett vanligt försäkringsbolag som bara erbjuder dyra och traditionella försäkringar.

Hos oss försäkrar du bara det du vill försäkra, precis när du vill försäkra det och du betalar bara för tiden du använder försäkringen. Så om du åker på semester i en vecka kan du till exempel försäkra din telefon, din dator och din iPad för bara den veckan. Och betalar för bara det.

Vi är inte intresserade av att skapa komplexa lösningar där de små men ack så viktiga sakerna ingår i större försäkringspaket med stora årliga avgifter. Nej, vi tycker att enkelhet alltid är ett bättre erbjudande. Och vi tror att du (och din plånbok) kommer att tycka det också.

Easy Peasy Insurance är godkänd försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen. Easy Peasy Insurance startades 2017.

Mission och vision

Vi har bara en jord som vi tillsammans måste vi ta hand om. Vi behöver hjälpas åt för att bygga företag som hjälper fler människor med mindre resurser och mindre inverkan på vår jord.

Vårt bidrag är att använda innovativ teknik och nya affärsmodeller för att kommunicera, öka tillgängligheten och pressa priser så att alla enklare kan försäkra de saker som är mest viktiga för dom. Easy Peasy Insurance skall vara en inspiration och ett föredöme för samarbete över gränserna och en strävan efter en enklare säkrare morgondag för de många människorna.