Tillbaka
1
Produkt
2
När köpte du din tävlingsbiljett?
3
När börjar tävlingen?
4
Försäkrat belopp
5
Extra information
Tävling Avbeställning

Tävling Avbeställningfrån 49 kr

Försäkra din anmälningsavgift till evenemang över hela världen.

Alla vet att man mår bra att röra på sig. Och det är alltid roligt att göra det tillsammans med andra kanske till och med i ett annat land men Ibland rör sig även bacillerna och då kan det vara bra att vara försäkrad.

Försäkra din del av anmälningsavgiften till tävlings- eller motionsevenemang var som helst i världen. Försäkringen gäller för din andel av de avbeställningskostnaderna som ska betalas enligt arrangörens gällande avbeställningsvillkor. Försäkringen ska tecknas senast två (2) dagar efter betalning av hela tävlingsavgiften.

Gäller givetvis för akut sjukdom och olycksfall samt dödsfall som drabbar dig eller nära anhörig. Men också om till exempel din beviljade semester dras in, eller om ditt hem drabbas av brand, översvämning eller inbrott. Den gäller till och med om ditt husdjur drabbas av allvarlig sjukdom. Försäkringen gäller utan självrisk och försäkrar kostnaden för anmälningsavgiften upp till 10 000 kronor

För att teckna försäkringen måste du vara över 18 år.

Tänk på att för att kunna få ersättning vid en skada ska du kunna visa att de produkter du försäkrar är dina egna genom till exempel kvitto på inköpet.

Klicka för att visa mer