Tillbaka
1
Produkt
2
Extra information för din skull
Vägassistansförsäkring 
12 månader

Bilweb*Vägassistansförsäkring 12 månader48 kr/mån (576 kr/år)

Hjälp på väg.

Få hjälp direkt när du drabbas av otur på vägen –
till exempel punktering, urladdat batteri, motorstopp, olyckshändelse eller tekniskt fel. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är eller vem som kör – med vägassistansförsäkring är hjälpen alltid nära.
+46 (0)771 88 89 90

Mindre fel reparerar vi direkt, och om det inte går så bärgar vi bilen till närmsta verkstad – helt utan kostnad. Sa vi att du slipper självrisk, skadehantering och egna utlägg också?

Försäkringen gäller oavsett hur många mil bilen kört eller hur gammal den är och även när du har tillkopplat släp eller husvagn.

Om du missar en resa och måste bo på hotell, boka hyrbil eller köpa ny biljett på grund av krångel med bilen får du ersättning för det också.

Du måste vara bosatt och folkbokförd i Sverige för att kunna teckna försäkringen. Försäkringen gäller dig som privatperson och omfattar även annan person som kör bilen med ägarens tillstånd, samt dem som är passagerare när skadan uppkommer. Gäller i hela Europas Gröna Kort-område.

*Försäkringen säljs i samarbete med Bilweb som är Sveriges äldsta marknadsplats med 60 000 nya och begagnade bilar från Sveriges bilhandlare.

Klicka för att visa mer